Startsidan

den ultimata vr berg- och dalbanan genom city

den ultimata vr berg- och dalbanan genom city

den ultimata vr berg- och dalbanan genom city

om vr city ride stockholm

Upplev Stockholm med revolutionerande Virtual Reality (VR) teknik.

Välkommen till den ultimata berg-och-dalbaneupplevelsen VR City Ride Stockholm – en helt ny dimension av teknik, sightseeing och kultur. Här kombineras det bästa från den virtuella världen med Stockholms charm och skönhet för att skapa en sensationell berg-och-dalbanetur.

Stig in i den virtuella världen med VR-headsetet och förbered dig på en realistisk och adrenalinfylld åktur i en berg-och-dalbana. Upplev den digitala versionen av Stockholm på en hisnande resa med imponerande visuella effekter, ljud och rörelser. Genom våra avancerade 6D-stolar kommer du att känna varje sväng, dykning och acceleration i kroppen. Trots att du vet om att du befinner sig i en simulator, kan kroppen och sinnet luras till att tro att du verkligen åker en riktig berg-och-dalbana. Du kommer att känna adrenalinet pumpa genom kroppen och få en spännande kick – utan att behöva lämna marken.

VR City Ride Stockholm är ett exempel på hur teknik kan förvandla traditionell sightseeing till en innovativ och uppslukande upplevelse. Genom att kombinera den senaste VR-tekniken med Stockholms naturliga och kulturella skönhet skapas en minnesvärd och unik attraktion. VR City Ride Stockholm är den ultimata VR-berg-och-dalbaneupplevelsen som på bara två och en halv minut tar dig med på en fängslande resa till stadens mest ikoniska platser. Det är en spektakulär upplevelse som du inte vill missa.

Konceptet bakom VR City Ride Stockholm är utvecklat av VR Ride International och levererar den högsta nivån av digital VR-kvalitet på marknaden. VR City Ride Stockholm samägs av VR Ride International och Stromma. Tillsammans har vi skapat en upplevelse utöver det vanliga som kommer ge dig minnen för livet.

VR City Ride Stockholm är den coolaste, mest adrenalinfyllda och spektakulära berg-och-dalbaneupplevelsen norra Europa har att erbjuda. Helt unik i sitt slag. Ta steget in i framtiden och testa!

DEL AV